IMG_8804.JPG
 

LOCALE is a farm-to-table restaurant in Tokyo's Meguro ward. We buy directly from small farmers and producers around Japan to source the best vegetables, meat, fish, and grains at the height of the season.

The cooking style takes inspiration from a range of cuisines: handmade Italian pastas to Moroccan spices, Korean fermentation, Mexican cooking techniques, French gastronomy and a California dedication to knowing the farmers. And with Japanese ingredients and cookware, LOCALE feels right at home in Tokyo. 

 

LOCALEは、日本各地の農家や生産者から直接買い付けた、旬の野菜・肉・魚・穀類を使用する、東京・目黒のファームトゥテーブルのレストランです。
カリフォルニアのファームトゥテーブルの精神にのっとったフレンチスタイルを基本に、イタリアの家庭的なパスタ料理、モロッコのスパイス、韓国料理の発酵技術、スペインの調理方法からインスピレーションを受けています。世界を旅するシェフの繊細な味覚で表現する料理を、ぜひお楽しみください。